Velkommen til åpent hus og foredrag

Velkommen til åpent hus og foredrag med Torkil Færø – lege, fotograf, eventyrer og forfatter.

22. november inviterer vi deg som er psykolog eller lege til åpent hus og foredrag.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å være vikar, og hvilke muligheter vi kan tilby deg som lege, spesialistlege eller psykolog?

Dedicare inviterer til åpent hus og foredrag 22. november fra kl. 17:00 i våre lokaler sentralt i Oslo sentrum – Kronprinsens gate 5, 0251 Oslo.

Program:

17:00: Dørene åpner – mingling og lett servering

17:25: Velkommen ved Marianne Halten, direktør Dedicare Doctor og psykolog. Livet som vikar i Dedicare Doctor med Torkil Færø.

17:30: Foredrag med Torkil Færø om pulskuren for å optimalisere helse, livsglede og prestasjonsevne.

18:30: Bli bedre kjent med våre erfarne bemanningskonsulenter og noen av våre vikarer som jobber for Dedicare – psykologspesialist, allmennlege og legespesialister. De vil være tilgjengelig for spørsmål du måtte ha om livet som vikar.

Foredraget er gratis. Meld gjerne på en kollega eller venn som også er helsepersonell. På grunn av begrensede plasser, ønsker vi tilbakemelding om noe skulle endre seg og du/dere ikke kan stille likevel.
Frist for påmelding: 15. november 2023. Velkommen til en innholdsrik ettermiddag!

Meld deg på her

Om foredragsholderen
Torkil Færø er en svært erfaren foredragsholder gjennom årevis med formidling av fotokunnskap. Han er opptatt av at du ved å ta ansvar for egen livsstil kan forebygge sykdom og gjøre deg istand til å få mest mulig ut av livet og oppfylle drømmene dine! Torkil bestemte seg tidlig for å gjøre alt i sin makt for å få mest mulig ut av livet. Det har brakt ham til legekontorer over hele landet, fra Kristiansand i sør til Kautokeino i nord, fra Askim i øst til Solund i vest. Det har også brakt ham over de syv hav, med egen familie på jordomseiling. I jakten på hvordan vi kan utnytte livet best mulig har han funnet noen nøkler. Det er disse han nå føler et ansvar for å formidle til andre. Fra utkikkspunktet som lege ser han nemlig at mange blir syke av uheldige livsstilsvalg og dårlig livsmestring. I stedet for å behandle folk etter at de er blitt syke, ønsker han å hjelpe folk til å forebygge sykdom og øke livskvaliteten. Det innebærer å ta ansvar for egen helse.

Et foredrag med Torkil Færø gir deg:
• Kunnskap om hvordan du kan bruke pulsmålere og fotoapparat for å optimalisere helse, livsglede og prestasjonsevne!
• Erfaringer han har samlet fra mer enn 100 000 pasientmøter gjennom 25 år som lege.
• Mestringsteknikkene du trenger for å løse vanskeligheter og gripe muligheter.