Velkommen til åpent hus og foredrag

Er du nysgjerrig på hvordan det er å være vikar, og hvilke muligheter vi kan tilby deg som lege, spesialistlege eller psykolog?

Dedicare inviterer til åpent hus og foredrag 11. mai fra kl. 16:30 i våre lokaler sentralt i Oslo sentrum – Kronprinsens gate 5, 0251 Oslo.

Program:

16:30: Dørene åpner – mingling og lett servering

17:45: Velkommen ved Marianne Halten, direktør Dedicare Doctor og Psykolog

18:00: Foredrag med Dora Thorhallsdottir -”Plutselig pårørende…!”

19:00: Bli bedre kjent med våre erfarne bemanningskonsulenter og noen av våre vikarer som jobber for Dedicare – psykologspesialist, allmennlege og legespesialister. De vil være tilgjengelig for spørsmål du måtte ha om livet som vikar.

Foredraget er selvfølgelig helt gratis. Begrenset med plasser.
Frist for påmelding: 30. april 2023. Velkommen til en innholdsrik ettermiddag!

Meld deg på her

 

Om foredragsholderen

Dora Thorhallsdottir er utdannet familieterapeut fra Kempler Instituttet i Danmark og er fra før utdannet allmennlærer (HiA) og journalist (UiO), med mastergrad i kommunikasjon fra England. Hun har jobbet som terapeut i over 16 år, er grunnlegger av EQ Institute (etablert 2006), og er også aktuell som standup komiker. Hennes foredrag er derfor veldig humoristiske. Hun har mange jern i ilden, men det er foredrag om relasjoner som står hjertet hennes nærmest. Og det merkes, for det er med stort engasjement og ekthet at Dora formidler kunnskap om hvordan vi kan få til bedre relasjoner- både til oss selv og til andre.