Vi er det tredje mest likestilte børsnoterte selskapet på Nasdaq Stockholm!

Hos oss i Dedicare er likestilling viktig, og vi er derfor ekstra glade for å ha havnet på tredjeplass på Allbrights grønne liste over de mest likestilte selskaper på Nasdaq-børsen i Stockholm. Hvert år undersøker Allbright virksomheters ledergruppe og styre for å belyse spørsmålet om representasjon.

– Å skape en inkluderende arbeidsplass er viktig for oss i Dedicare da vi, akkurat som Allbright, er overbevist om at likestilling og mangfold fører til økt innovasjon, kreativitet og lønnsomhet. Hos Dedicare kan du lage en karriere uavhengig av kjønn, etnisitet, alder eller seksuell legning. Vi er veldig stolte og glade for den fine prisen som en tredjeplass på Allbrights grønne liste innebærer, og vi fortsetter å jobbe for å bli enda bedre, med sikte på en førsteplass, sier Jenny Pizzignacco, HR-sjef i Dedicare.

Allbright er en partiuavhengig og ideell stiftelse, og for å kvalifisere for den mest likestilte listen – den grønne listen – kreves det at du har minst 40/60 fordeling mellom kjønnene representert i ledergruppen. Les mer om rapporten på Allbrights nettsted: https://www.allbright.se/

Jenny Pizzignacco, HR-shef i Dedicare