Vi er nominert til «Norges beste arbeidsplass»

Dedicare Norge er stolte over å kunngjøre at vi er nominert til den prestisjetunge «Great Place to Work»-prisen. Denne anerkjennelsen reflekterer vår kontinuerlige innsats for å skape et arbeidsmiljø som fremmer trivsel og suksess for alle våre ansatte.

Great Place to Work» er en årlig utmerkelse som identifiserer og feirer de beste arbeidsplassene i Norge. Organisasjonene som blir nominert, vurderes ut fra en rekke kriterier som involverer medarbeiderengasjement, lederskap, tillit og kommunikasjon. Vår nominasjon viser at vi er på rett spor når det gjelder å ivareta og styrke arbeidsmiljøet og trivselen til våre ansatte.

«Vi er utrolig stolte og ydmyke over å bli nominert til ‘Great Place to Work’-prisen. Dette er en anerkjennelse av det harde arbeidet og dedikasjonen som vårt team har lagt ned for å skape en kultur av tillit, samarbeid og engasjement. Vi vil fortsette å fokusere på å gjøre Dedicare Norge til en enda bedre arbeidsplass for alle våre ansatte.» – Administrerende direktør, Bård Kristiansen

Vinneren av «Great Place to Work»-prisen vil bli annonsert på den årlige prisutdelingsseremonien, som finner sted 25. april. Vi ser frem til å feire denne prestasjonen sammen med våre ansatte og fortsette arbeidet med å skape Norges beste arbeidsmiljø.

Les mer om om «Great place to work» her.