Hopp til innhold

Ledig stilling – farmasøyt

Jobb som farmasøyt, bestyrer eller apoteker via Dedicare

Gjennom å jobbe som farmasøyt hos Dedicare har du flere valgmuligheter og større frihet til å jobbe når du ønsker. Uavhengig om du er i starten av karrieren eller om du har mange års erfaring som farmasøyt, kan du vokse og utvikle deg hos oss.

Er du utdannet reseptar eller provisorfarmasøyt? Dedicare har behov for farmasøyter til ulike stillinger flere steder over hele landet. Hvis du har et ønske om å oppleve et nytt sted, få nye impulser i hverdagen og prøve deg på noe nytt så kan dette være noe for deg.

Som ansatt hos Dedicare har du mulighet til faglig og personlig utvikling gjennom å jobbe ved ulike apotek. Tidsperiode kan være månedsbasis, et halvår eller en lengre periode av gangen- vi tilpasser sted og periode til dine ønsker.

Se våre ledige stillinger – farmasøyt, bestyrer eller apoteker

Se våre ledige stillinger innenfor apotek under. Vi har i tillegg en rekke jobber som ikke finnes utlyst under, men som vi informerer om i kontakt med oss. Sammen finner vi det oppdraget som passer best for deg!

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Farmasøyt
Ditt søk ga 2 treff.

Vi søker bestyrer eller apoteker til oppdrag flere steder i Norge

Oslo 2024-02-28

Vi søker en engasjert Bestyrer eller Apoteker til flere av våre apotek På vegne av våre kunder søker vi etter en erfaren farmasøyt med et sterkt engasjement for apotekdrift. Vi verdsetter både erfaring og motivasjon, og ønsker å finne en person som kan trives og utfolde seg i rollen. Som leder...

Vi har behov for farmasøyter flere steder i Norge

Oslo 2024-02-23

Er du selvstendig, løsningsfokusert, fleksibel og har lyst på forandring? Dette kan være jobben for deg. Dedicare har på vegne av kunder behov for farmasøyter fra nå av og utover våren. Som farmasøyt hos oss vil du ha mulighet til å tilpasse arbeidsperioder selv, som gjør at du kan styre din...

;