Hopp til innhold

Ledig stilling – farmasøyt

Jobb som farmasøyt, bestyrer eller apoteker via Dedicare

Gjennom å jobbe som farmasøyt hos Dedicare har du flere valgmuligheter og større frihet til å jobbe når du ønsker. Uavhengig om du er i starten av karrieren eller om du har mange års erfaring som farmasøyt, kan du vokse og utvikle deg hos oss.

Er du utdannet reseptar eller provisorfarmasøyt? Dedicare har behov for farmasøyter til ulike stillinger flere steder over hele landet. Hvis du har et ønske om å oppleve et nytt sted, få nye impulser i hverdagen og prøve deg på noe nytt så kan dette være noe for deg.

Som ansatt hos Dedicare har du mulighet til faglig og personlig utvikling gjennom å jobbe ved ulike apotek. Tidsperiode kan være månedsbasis, et halvår eller en lengre periode av gangen- vi tilpasser sted og periode til dine ønsker.

Se våre ledige stillinger – farmasøyt, bestyrer eller apoteker

Se våre ledige stillinger innenfor apotek under. Vi har i tillegg en rekke jobber som ikke finnes utlyst under, men som vi informerer om i kontakt med oss. Sammen finner vi det oppdraget som passer best for deg!

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Farmasøyt
Ditt søk ga 2 treff.

Eventyrlysten apoteker?

Oslo 2023-09-19

Har du erfaring som apoteker? Eller er du trygg i din rolle som provisorfarmasøyt og har et ønske om faglig og personlig utvikling?  Hvis du er en naturlig ledertype, som ønsker å bidra positivt inn i en allerede godt etablert arbeidsgruppe så kan dette væ

Er du farmasøyt som vil jobbe periodevis?

Oslo 2023-09-14

Er du selvstendig, løsningsfokusert, fleksibel og har lyst til å jobbe et annet sted? Dette kan være jobben for deg. Dedicare har på vegne av kunde behov for farmasøyt flere steder i Norge fra snarest og fremover.  Som farmasøyt hos oss vil du ha mulighet

;