Hopp til innhold

Ledig stilling – Helsefagarbeider

Jobb som helsefagarbeider for Dedicare

Jobb som helsefagarbeider for Dedicare og hele Norge og Norden blir din arbeidsplass. Du får friheten til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe. Vi dekker din reise og bolig.

Dedicare er ledende på bemanning av helsefagarbeider i Norge. Vi har oppdrag på alle sykehus og kommuner over hele landet. Vi vil alltid kunne finne spennende oppdrag til deg! I Dedicare får du flere muligheter og trygghet i tillegg til god lønn, sommerbonus, pensjon og sykepenger.

Finn jobb som helsefagarbeider allerede i dag! Søk etter ledig stilling som helsefagarbeider i vår søkemotor under. Vi har også en rekke oppdrag som du ikke finner utlyst under, men som vi informerer om når du kontakter oss. Sammen finner vi det oppdraget som passer best for deg!

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Helsefagarbeider
Ditt søk ga 2 treff.

Helsefagarbeider og lyst til å oppleve Trondheim sommeren 2024?

Trøndelag 2024-02-09

Vi søker helsefagarbeidere til oppdrag i  flotte Trondheim Kommune til sommeren 2024.   Vi ønsker deg som er fleksibel som mennesketype.  Vi har behov ved sykehjem, helsehus eller hjemmetjeneste, og det vil være behov både dag, aften og natt.  Tron

Helsefagarbeider søkes til Hallingdal i sommer

Viken 2023-12-12

Opplev sommeren i Hallingdal - vi dekker din reise og bolig!  Er du helsefagarbeider med norsk autorisasjon og har erfaring med å jobbe i geriatrien? Du som er medisinstudent/sykepleierstudent oppfordres også til å søke.  Vi søker etter en helsefagarbeider

;