Hopp til innhold

Helsesykepleier – Ledig stilling

Helsesykepleier - Jobb gjennom Dedicare

Er du utdannet som helsesykepleier? Jobb gjennom Dedicare og få mulighet til å arbeide hvor og når du vil! Vi tilbyr spennende oppdrag i hele Norden. Oppdag nye steder, møt ulike mennesker og få nye erfaringer, samtidig som du utvikler deg som helsesykepleier. Jobb gjennom Dedicare – vi tilbyr trygge ansettelsesforhold og fleksibilitet, slik at du får større frihet til å velge hvor, når og hvor mye du vil jobbe.

Søk ledig stilling - helsesykepleier

Søk ledig stilling som helsesykepleier i dag! Under ser du våre ledige stillinger som helsesykepleier. Det finnes og flere stillinger enn det som er annonsert. Legg igjen din interessemelding via skjema eller ta kontakt med oss, så matcher vi deg med en spennende jobb. Sammen finner vi jobben som passer deg best!

Finn din neste jobb her

Stilling
Stilling
Ansettelsesform
Ansettelsesform
Hvor vil du jobbe?
Land / Region / By
Helsesykepleier
Ditt søk ga 1 treff.

Vi søker helsesykepleiere til jobb i Oslo kommune

Akershus 2024-04-17

Dedicare søker etter helsesykepleiere til ulike oppdrag i Norge, da vi får økende forespørsler fra kommuner som har behov for helsesykepleiere til kortere eller lengre vikariat.  Vi har nå oppdrag ved en helsestasjon for barn 0-5 år i Oslo kommune, i en av dens bydeler.  Helsestasjonen er et...

;