Takke alle sammen for den fantastiske jobben dere gjør hver dag!

Kjære alle kollegaer i Dedicare. 2019 er snart forbi. Jeg vil gjerne få lov til å ønske dere alle en riktig god jul og samtidig fortelle litt om året som har gått i Dedicare.

For oss i Dedicare har 2019 vært et veldig bra år! Her følger litt om hva som har skjedd hos oss i år:

  • Stadig flere kunder og vikarer velger Dedicare. Vi har hatt kraftig vekst i 2019 på alle områder! Og dette er først og fremst som følge av alle dere dyktige medarbeidere som går på jobb for Dedicare hver dag! Det blir lagt merke til hvor dyktige dere er – og da får Dedicare stadig flere kunder!
  • Vi ble i 2019 nominert til prisen som årets service- og handelsbedrift i Norge. I konkurranse med 2400 andre bedrifter. Igjen på grunn av alle våre dyktige ansatte! Dette er noe vi er veldig stolte av!
  • Vi har etablert et samarbeid med iCare i 2019. iCare er en organisasjon som hjelper blinde mennesker i Nepal med å få synet tilbake. Hver gang du verver/rekrutterer en vikar til Dedicare, betaler vi for en øyeoperasjon i Nepal. Og i 2019 har vi betalt for mer enn 100 øyeoperasjoner! Takket være deres innsats har mer enn 100 mennesker fått synet tilbake!
  • Vi har vunnet en ny kontrakt med alle sykehusene i Norge for de neste 4 årene. Dedicare er det Norske byrået som leverer i særklasse flest sykepleiere og spesialsykepleiere til Norske sykehus, og det skal vi altså fortsette med i 4 år til!
  • Vi har vunnet en lang rekke med anbud i ulike kommuner i Norge. Så nå har vi avtaler med kommuner i hele Norge.
  • Det jobber nå 35 personer på våre kontorer i Stjørdal og Oslo. I 2019 har ingen sluttet hos oss, noe som er helt unikt i arbeidslivet. Dette sier mye om Dedicare som arbeidsplass!

Jeg vil få lov til å takke dere alle sammen for den fantastiske jobben dere gjør hver dag! Dedicare har etablert seg som det klart ledende bemanningsbyrået innenfor helse. Jeg er personlig veldig stolt over å få lede en organisasjon med nesten 2000 veldig kompetente og dyktige medarbeidere.

Jeg håper dere alle får en fredfull og god jul og et riktig godt nytt år!

Med vennlig hilsen
Bård Kristiansen
Administrerende direktør
Dedicare AS