Ta ferie med god samvittighet!


Er du bekymret for hvordan du skal få dekket opp vaktene i sommer? Fortvil ikke! Vi har erfarne miljøterapeuter klare for jobb i sommer. 

Vi bemanner hele Norge med kvalifisert personell og er spesialister innenfor helse og-sosialfaglig sektor. Alle våre konsulenter har helse eller sosialfaglig høyskole utdanning. I tillegg til riktig utdanning krever vi også at våre konsulenter har relevant yrkeserfaring fra fagfeltet de skal leies ut til. 

Dedicare er blant landets største og mest erfarne bemanningsbyrå innen helse og sosialfaglig sektor. Vi har jobbet med bemanning i Norge siden 2001. 

Alle her på kontoret har sosialfaglig høyskoleeksamen og relevant arbeidserfaring innen fagfeltet. Vi kan derfor sette oss  inn i dine behov og avgjøre hvilken kandidat som passer for akkurat ditt oppdrag. 

Vi er konkurransedyktige på pris og som kunde hos Dedicare skal du alltid føle deg trygg. Vi gjennomfører et grundig intervju samt innhenter referanser for å sikre kompetansen og kvaliteten hos våre konsulenter. I tillegg til at vi innhenter politiattest. 

Vår sjenerøs kvalitetsgaranti innebærer at du uansett grunn kan avbryte et pågående oppdrag og/eller kreve at vikaren kan byttes ut. 

Dedicare er ISO sertifisert og Revidert arbeidsgiver. Vår sertifisering innebærer blant annet at vi kontrolleres på at Arbeidsmiljøloven og gjeldende tariffavtaler følges av oss. 

Dedicare Social Worker et smart valg!

Vardeord Dedicare