Møt Dedicare Norge i Finland

Bli en del av Dedicare i Norge!

Vi søker etter sykepleier, spesialsykepleier, helsefagarbeider, medisinstudent eller innen life sciencefarmasøyt, apoteker og bioingeniører som vil være en del av vårt dedikerte team.

Som en del av Dedicare-familien, vil du motta en rekke fordeler, inkludert konkurransedyktig lønn, gode arbeidsvilkår, dekket reise- og bolig, stor fleksibilitet i arbeidet og varierte oppgaver. Du vil ha friheten til å velge hvor mye du vil jobbe og hvor du vil jobbe i Norge.

Opplev det beste av Norge, enten det er storbylivet eller den vakre naturen, mens du arbeider med Dedicare. Bli en del av vår dedikerte og hardtarbeidende personell og opplev Norge på en ny og spennende måte. Møt oss på rekrutteringstreff i Finland.

 

Drop-in når det passer deg

 

Vil du heller delta på et av våre digitale treff? Les mer om våre digitale rekrutteringstreff for sykepleiere, helsefagarbeidere og apotekere her: Digitale rekrutteringstreff

 

Registrer deg for jobb i Norge

  • Vi bryr oss om ditt personvern. Dedicare behandler dine personopplysninger i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Les mer i vår personvernerklæring.