Møt Dedicare Norge i Danmark

Bli en del av Dedicare-familien i Norge!

Opplev Norge mens du jobber som sykepleier, spesialsykepleier, helsefagarbeider, medisinstudent eller innen life sciencefarmasøyt, apoteker og bioingeniører. Dedicare har allerede gitt arbeid til over 1000 nordiske profesjonelle innen helsesektoren, og du kan være neste!

Når du blir en del av Dedicare-teamet, vil du oppleve en rekke fordeler, inkludert god lønn og gode arbeidsvilkår, dekket reise og bolig, stor fleksibilitet og variasjon i arbeidet. Du kan til og med velge hvor mye du vil jobbe og hvor du vil bo i hele Norge!

Opplev det beste av Norge mens du jobber med oss, enten du foretrekker storbylivet eller naturen. Bli en del av vårt dedikerte og hardtarbeidende personell og oppdag Norge på en ny og spennende måte. Vi ser frem til å møte deg på vårt rekrutteringstreff i Danmark.

 

Drop-in når det passer deg

Århus tirsdag 14. november kl. 12.00 – 18.00
Sted: Comwell hotell, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus

Odense onsdag 15. november kl. 12.00 – 18.00
Sted: Hotel Odeon, Odeons Kvarter 11, 5000 Odense

København onsdag 22. november kl. 12.00 – 18.00
Sted: Comfort Hotel Vesterbro, Vesterbrogade 23-29, 1620 København

 

Vil du heller delta på et av våre digitale treff? Les mer om våre digitale rekrutteringstreff for sykepleiere, helsefagarbeidere og apotekere her: Digitale rekrutteringstreff

Registrer deg for jobb i Norge

  • Vi bryr oss om ditt personvern. Dedicare behandler dine personopplysninger i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Les mer i vår personvernerklæring.